Редактор: e-mail: Кадър бТВНе знам какво ще се случи утре в Народното

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНе знам какво ще се случи утре в Народното
Коментари Харесай

Христо Иванов: ИТН показа, че няма капацитет да управлява

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Не знам какво ще се случи на следващия ден в Народното събрание, очаквам да видя сценаристите какво са подготвили и какво са измислили. Нека на следващия ден да разберем какви заявки са подадени и по какъв начин се показва председателката на Народното събрание госпожа Митева хода на събитията оттук насетне. Намираме се в едно в действителност поле, което Конституцията не е планувала. Политическа мощ, която се е явила на избори, само че се оказва, че няма потенциалът да ръководи, сблъсква се с действителността, че не може да изобретиш демокрацията, не може да изобретиш парламентаризма, по своя концепция има си логичност на процесите, която би трябвало да се следва и когато тръгнеш против тази логичност, просто тъй като ти си най великия, се получава ето този зрелищен разпад.

Така в " Лице в лице " по бТВ Христо Иванов разяснява изказването на Слави Трифонов, че на следващия ден " ИТН " няма да показа за гласоподаване проектокабинета си в Народното събрание. 

Тези хора са на път, както споделя Тошко, да завоюват още едно дело против Конституционни съд, т.е. да да опитат, майтапя се, несъмнено. Възможна е юридическа структура, само че те бъркат това, че са антисистемни с това, че са въобще срещу институциите и срещу естествената политическа логичност на парламентаризма, и мисля, че всички би трябвало доста съществено да се замислим като общество за това до каква степен можем да стигнем по този път, сподели още Христо Иванов.

Нито имаше действителен разговор с Има Такъв Народ, ориентиран към реализиране на някакви решения, нито се чуха нашите причини, а ние казахме, че ние няма да подкрепим плаващи болшинства. Някои смятаха, че Петър Илиев би трябвало да е наложително там, в кабинета. Ние предложихме ясно съглашение, а те ни предложиха една купчина хора. Има Такъв Народ желае с 65 гласа да получи с цялостна независимост на деяние, те желаят да ръководят с хора, които са комбинация сред бушон и сложени лица, а това е рецепта за тежка корупция , добави Христо Иванов. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР